HELKAMA-FILLARIT KÄYTÖSSÄ FORUMIN P-HALLISSA HELSINGISSÄ

Forumin parkkihallissa toimii ainutlaatuinen palvelu, joka tarjoaa autonsa parkkiin jättäville fillarin lainaksi veloituksetta. Pyöriksi on valittu kestävä Helkama Pro3, joka sopii monenlaiselle käyttäjälle.

BK Groupin järjestämä pyöränlainaus alkoi syyskuussa 2009. Helkama-pyörän saa lainaksi ilmaiseksi, kun tuo autonsa parkkihalliin.

Pysäköintilipulla ja ajokortilla saa Forumin P-infosta kätevästi mukaansa kypärän, pyörän lukon avaimen sekä tarvittaessa pyöräilykartan. Pyörät löytyvät kätevästi Forumin Kukontorilta omista tolpista.

Muualla Helsingissä ei ole vastaavaa toimintaa. Pyöriä on Forymissa käytössä kesäaikaan kolme ja syksyisin vähintään yhteen pyörään laitetaan myös talvirenkaat. Sateen uhatessa P-infosta löytyy myös sadeviittoja.

PYÖRÄ ON LYÖMÄTÖN KESKUSTASSA!

Helsingin Sanomien vuonna 2008 tekemän testin mukaan polkupyörä on hidastahtisellakin pyöräilyllä nopein ja sujuvin kulkuneuvo Helsingin keskustassa. Se voittaa ajassa sekä julkiset kulkuneuvot että oman auton.

Lainakäytössä olevat pyörät ovat kestäviä ja mukavia Helkama Pro3 -teollisuuspyöriä kätevällä etutelineellä varustettuna. Helkama Pro3 on oiva kulkupeli keskustaoloihin. Tarakalle ja etukoriin mahtuu tarvittaessa hiukan enemmänkin kuljetettavaa. Istuinkorkeutta voi säätää helposti ilman työkaluja ja jalkajarru pysäyttää pyörän turvallisesti kaikissa keleissä.

Pro-3 on vaivaton kaupungilla asioimista ajatellen, sillä pyörät on varustettu omalla tukevalla etujalalla, omalla lukolla ja myös kypärän saa lukittua pyörään. Napadynamon ja halogeenivalon sekä heijastimien avulla pyöräilijä myös näkee ja näkyy kaikissa olosuhteissa.

Lue lisää Forumin sivuilta!