SE10L 10v 28″

Mattamusta

e-Bike malli SE10L tekee vaikutuksen sporttisella designillaan. Monipuolinen SE10L soveltuu yhtä lailla kaupunkiajeluun kuin pidempään maantieretkeen. Kevyt alumiinirunko, iskuja pehmentävä joustohaarukka ja kirkkaat led-valot lisäävät ajonautintoa ja turvallisuutta. Koeaja ja koukutu!

Miten kevyesti haluat ajella? Valitse vapaasti. Sähköpyörässä on kolme helposti säädettävää avustustasoa, joista saat halutessasi polkemiseen maksimiavun eli jopa 250 wattia lisäpotkua. SE10L kiihtyy helposti kevyin polkaisuin, ja Shimanon hydraulisten levyjarrujen ansiosta pysähtyy jämäkästi esimerkiksi liikennevaloihin. Vaivatonta ja turvallista kyytiä!

Hinta

2690 €

Tarkempi kuvaus

SE10L on sporttisesti muotoiltu ja tyylikäs e-Bike, joka on ladattu täyteen luotettavaa tekniikkaa. Monipuolinen menopeli soveltuu yhtä lailla lyhyille kaupunkireiteille kuin maantieajoon, ja pyöräily on turvallista ja mukavaa. Akku latautuu täyteen noin neljässä tunnissa ja avustaa yhdellä latauksella polkijaa jopa 110 km. SE10L:ssä on kolme helposti säädettävää avustustasoa, joita voit vaihdella mielesi mukaan. Kompakti sähkömoottori antaa polkemiseen maksimimäärän eli jopa 250 wattia lisäpotkua. SE10L kiihtyy helposti kevyin polkaisuin, ja Shimanon hydraulisten levyjarrujen ansiosta pysähtyy jämäkästi. Pyörässä on kevyt alumiinirunko, iskuja pehmentävä joustohaarukka ja näkyvyyttä tehostavat kirkkaat led-valot. Kun talutat pyörää, kävelyavustus rullaa pyörää kevyemmin eteenpäin. Lataa käyttöohje täältä.


Jälleenmyyjien e-Bike Expertti -merkistä tunnistat sähköpyöriin erikoistuneet ja koulutetut pyörämyyjät. e-Bike Expertti jälleenmyyjällä voit tutustua sähköpyörien koko mallistoon ja koeajaa suosikkisi. Osaava, asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta tutustuttaa sinut sähköpyörien maailmaan ja osaa suositella juuri sinulle sopivaa sähköpyörää. e-Bike Expertti -liikkeiden asiantunteva henkilöstö on suorittanut Helkaman sähköpyöräkoulutuksen ja tuntee e-Bike-mallistomme pienintä komponenttia myöten. Oman alueesi e-Bike Expertti jälleenmyyjän löydät helposti täältä.

Mitat

Ajajan vähimmäispituus 140 cm, 148 cm
Runkokorkeus 46 cm, 50 cm
Rengaskoko 28”
Paino 24 kg

140 cm

148 cm

Tekniset tiedot

Runkokorkeus 46 cm, 50 cm
Rengaskoko 28”
Vaihteet Shimano Deore M610 10 v
Varusteet laturi, led-valot, joustohaarukka, kävelyavustus
Vanne/rengas 28" 37-622
Ajajan vähimmäispituus 140 cm, 148 cm
Keskiö 38H, 170 mm Shimano E6000
Etu-/takajarru Shimano M395L hydrauliset levyjarrut
Etu-/takanapa Formula DC20/DC22
Paino 24 kg
Akku Li-ion 418 Wh, 36V, 11,6 Ah
Moottori Shimano Steps 250 W
Avustustasot 3 kpl
Toimintasäde jopa 110 km
Latausaika n. 4 h
Etsi lähin Helkama-kauppa

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

TE8L 8v 28″

Tutustu

CE3 3v 28″

Tutustu

E27 7v 28″

Tutustu

SE10 10v 28″

Tutustu

E3 3v 28″

Tutustu

TE8 8v 28″

Tutustu

Mistä syntyy aito helkama?

Suomalainen työ ja osaaminen

Suomalainen
työ ja osaaminen

Yli 110 vuoden kokemus pyöristä näkyy ja tuntuu jokaisessa Helkamassa. Suomalainen Helkama syntyy Hangon pyörätehtaalla.

Design ja turvallisuus

Design
ja turvallisuus

Paras käyttömukavuus, turvallisuus ja upea ulkonäkö vakiovarusteena. Turvallista matkaa, uudella Helkamalla!

Liikkumisen iloa, kaiken kokoisille

Liikkumisen iloa,
kaiken kokoisille

Sydämellä tehty Helkama tuo aitoa liikkumisen iloa ja hyvää oloa kaikenikäisille.

Helkama e-Bike Expertti – koko mallisto, laaja osaaminen ja koeajot

Osaava, asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta tutustuttaa sinut sähköpyörien maailmaan ja osaa suositella juuri sinulle sopivaa sähköpyörää. e-Bike Expertti -merkistä tunnistat sähköpyöriin erikoistuneet ja koulutetut pyörämyyjät