SE10 10v 28″

Musta
Valkoinen

e-Bike malli SE10 tekee vaikutuksen sporttisella designillaan. Monipuolinen sähköpyörä SE10 soveltuu yhtä lailla kaupunkiajeluun kuin pidempään maantieretkeen. Kevyt alumiinirunko ja kirkkaat led-valot lisäävät ajonautintoa ja turvallisuutta. Koeaja ja koukutu!

Miten kevyesti haluat ajella? Valitse vapaasti. Sähköpyörässä on kolme helposti säädettävää avustustasoa, joista saat halutessasi polkemiseen maksimiavun eli jopa 250 wattia lisäpotkua. SE10 kiihtyy helposti kevyin polkaisuin, ja Shimanon hydraulisten levyjarrujen ansiosta pysähtyy jämäkästi esimerkiksi liikennevaloihin. Vaivatonta ja turvallista kyytiä! Saatavana heti, kysy lisää Helkama-jälleenmyyjältäsi

Hinta

2790 €

Tarkempi kuvaus

SE10 on sporttisesti muotoiltu ja tyylikäs e-Bike, joka on ladattu täyteen luotettavaa tekniikkaa. Monipuolinen menopeli soveltuu yhtä lailla lyhyille kaupunkireiteille kuin maantieajoon, ja sähköpyöräily on turvallista ja mukavaa. Akku latautuu täyteen noin neljässä tunnissa ja avustaa yhdellä latauksella polkijaa jopa 150 km.

SE10:ssä on kolme helposti säädettävää avustustasoa, joita voit vaihdella mielesi mukaan. Kompakti sähkömoottori antaa polkemiseen maksimimäärän eli jopa 250 wattia lisäpotkua. SE10 kiihtyy helposti kevyin polkaisuin, ja Shimanon hydraulisten levyjarrujen ansiosta pysähtyy jämäkästi.

Pyörässä on kevyt alumiinirunko  ja näkyvyyttä tehostavat kirkkaat led-valot. Kun talutat sähköpyörää, kävelyavustus rullaa pyörää kevyemmin eteenpäin. Lataa käyttöohje täältä.Jälleenmyyjien e-Bike Expertti -merkistä tunnistat sähköpyöriin erikoistuneet ja koulutetut pyörämyyjät. e-Bike Expertti jälleenmyyjällä voit tutustua sähköpyörien koko mallistoon ja koeajaa suosikkisi. Osaava, asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta tutustuttaa sinut sähköpyörien maailmaan ja osaa suositella juuri sinulle sopivaa sähköpyörää. e-Bike Expertti -liikkeiden asiantunteva henkilöstö on suorittanut Helkaman sähköpyöräkoulutuksen ja tuntee e-Bike-mallistomme pienintä komponenttia myöten. Oman alueesi e-Bike Expertti jälleenmyyjän löydät helposti täältä.

Mitat

Ajajan vähimmäispituus
Runkokorkeus 48 cm, 54 cm
Rengaskoko 28”
Paino

Tekniset tiedot

Runkokorkeus 48 cm, 54 cm
Ketju KMC X10ePT
Rengaskoko 28”
Vaihteet Shimano Deore RD-M610 1 v
Varusteet laturi, led-valot, kävelyavustus
Vanne/rengas 28"Schwalbe Energizer Plus 37-622
Keskiö Shimano Steps 170mm
Etu-/takajarru Shimano BL-M425 hydrauliset levyjarrut
Etu-/takanapa Formula DC20/DC22
Akku Li-ion 504 Wh, 36V, 14Ah
Moottori Shimano Steps 250 W
Avustustasot 3 kpl
Toimintasäde jopa 150 km
Latausaika n. 5 h
Etsi lähin Helkama-kauppa

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

e-jopo 3v 24″

Tutustu

SE10 10v 28″

Tutustu

TE8 8v 28″

Tutustu

e-Aino 7v 26″

Tutustu

TE8 8v 28″

Tutustu

e-Oiva 7v 26″

Tutustu

CE3 3v 28″

Tutustu

XE10 10v 29″

Tutustu

E7 7v 28″

Tutustu

Mistä syntyy aito helkama?

Suomalainen työ ja osaaminen

Suomalainen
työ ja osaaminen

Yli 110 vuoden kokemus pyöristä näkyy ja tuntuu jokaisessa Helkamassa. Suomalainen Helkama syntyy Hangon pyörätehtaalla.

Design ja turvallisuus

Design
ja turvallisuus

Paras käyttömukavuus, turvallisuus ja upea ulkonäkö vakiovarusteena. Turvallista matkaa, uudella Helkamalla!

Liikkumisen iloa, kaiken kokoisille

Liikkumisen iloa,
kaiken kokoisille

Sydämellä tehty Helkama tuo aitoa liikkumisen iloa ja hyvää oloa kaikenikäisille.

Helkama e-Bike Expertti – koko mallisto, laaja osaaminen ja koeajot

Osaava, asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta tutustuttaa sinut sähköpyörien maailmaan ja osaa suositella juuri sinulle sopivaa sähköpyörää. e-Bike Expertti -merkistä tunnistat sähköpyöriin erikoistuneet ja koulutetut pyörämyyjät