TE8 8v 28″

Harmaa

TE8 on Shimano Stepsin moottorilla varustettu sähäkkä sähköpyörä! Huippulaadukas sähköpyörä tarjoaa tehoa, tyyliä ja tekniikkaa kovaankin käyttöön. Saatavana heti, kysy lisää Helkama-jälleenmyyjältäsi

Hinta

3190 €

Tarkempi kuvaus

Huippuvarustellussa TE8-sähköpyörässä on Shimano Stepsin luotettava moottorisetti ja Di2-sähkövaihteisto. 504 Wh:n akku antaa tehoa pidemmällekin lenkille. Pyörän toimintasäde on jopa 150 km! Kestävät ja lähes huoltovapaat Shimano Di2 -sähkövaihteet ovat erittäin helppokäyttöiset. Sähkövaihteissa eivät vaijerit veny, ruostu tai jäädy. Voit asettaa kahdeksanvaihteisen vaihteiston automaattiseksi tai vaihtaa vaihdetta itse vaihtonapeista. Voit säätää asetuksista sopivan poljinkierrosnopeuden ja esimerkiksi pysähdyksen jälkeisen liikkeellelähtövaihteen. Vaihteisto tunnistaa kammen asennon ja ajoittaa vaihdot vaihteistoa vähiten kuormittavaan kohtaan. Myös moottorin teho laskee hieman vaihdon ajaksi. Et tarvitse erillisiä akkuja tai paristoja – vaihteisto ottaa käyttövirtansa sähköpyörän akusta. Sähkövaihteiden virrankulutus on niin vähäinen, ettei se käytännössä vaikuta lainkaan akun kestoon. Lataa käyttöohje täältä.


Jälleenmyyjien e-Bike Expertti -merkistä tunnistat sähköpyöriin erikoistuneet ja koulutetut pyörämyyjät. e-Bike Expertti jälleenmyyjällä voit tutustua sähköpyörien koko mallistoon ja koeajaa suosikkisi. Osaava, asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta tutustuttaa sinut sähköpyörien maailmaan ja osaa suositella juuri sinulle sopivaa sähköpyörää. e-Bike Expertti -liikkeiden asiantunteva henkilöstö on suorittanut Helkaman sähköpyöräkoulutuksen ja tuntee e-Bike-mallistomme pienintä komponenttia myöten. Oman alueesi e-Bike Expertti jälleenmyyjän löydät helposti täältä.

Mitat

Ajajan vähimmäispituus
Runkokorkeus 50 cm
Rengaskoko 28”
Paino

Tekniset tiedot

Runkokorkeus 50 cm
Ketju KMC Z610HX
Rengaskoko 28”
Vaihteet Shimano Alfine 8v Di2
Varusteet Laturi, Led-valot, Pistosuojatut heijastinsivurenkaat, Kävelyavustus
Vanne/rengas 28"Schwalbe Energizer Plus 37-622
Keskiö Shimano Steps 170mm
Etu-/takajarru Shimano BL-M425 hydrauliset levyjarrut
Etu-/takanapa Formula DC20/Shimano Alfine 8 v
Etuhaarukka Alumiini
Akku Li-ion 504 Wh, 36V, 14 Ah
Moottori Shimano Steps 250 W
Avustustasot 3 kpl
Toimintasäde jopa 150 km
Latausaika n. 5 h
Etsi lähin Helkama-kauppa

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Pro1 1v 26″

Tutustu

Scorpion 7v 26″

Tutustu

Ulkorengas

Tutustu

TE8 8v 28″

Tutustu

S4 30v 28″

Tutustu

Aino 7v 26″

Tutustu

jopo3 3v 24″

Tutustu

Tukipyöräsarja

Tutustu

Pro3 3v 26″

Tutustu

Mistä syntyy aito helkama?

Suomalainen työ ja osaaminen

Suomalainen
työ ja osaaminen

Yli 110 vuoden kokemus pyöristä näkyy ja tuntuu jokaisessa Helkamassa. Suomalainen Helkama syntyy Hangon pyörätehtaalla.

Design ja turvallisuus

Design
ja turvallisuus

Paras käyttömukavuus, turvallisuus ja upea ulkonäkö vakiovarusteena. Turvallista matkaa, uudella Helkamalla!

Liikkumisen iloa, kaiken kokoisille

Liikkumisen iloa,
kaiken kokoisille

Sydämellä tehty Helkama tuo aitoa liikkumisen iloa ja hyvää oloa kaikenikäisille.

Helkama e-Bike Expertti – koko mallisto, laaja osaaminen ja koeajot

Osaava, asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta tutustuttaa sinut sähköpyörien maailmaan ja osaa suositella juuri sinulle sopivaa sähköpyörää. e-Bike Expertti -merkistä tunnistat sähköpyöriin erikoistuneet ja koulutetut pyörämyyjät