TE8 8v 28″

Video
Grå

Susa smidigt iväg på jobb, till hobbyer eller på en veckoslutstur. Batterierna i topputrustade TE8 och Shimano Steps-motorn ger tillräckligt med effekt också för längre färder. Med en laddning åker du lätt i upp till 150 km. Ställ in växelsystemet så att det växlar automatiskt eller växla själv. Med hjälp av de mångsidiga inställningsmöjligheterna kan du ställa in elcykeln så att den passar just dig.

Hinta

3190 €

Tarkempi kuvaus

Den topputrustade TE8L-elcykeln har ett pålitligt motorset från Shimano och Di2-elväxelsystem. Batteriet på 504 Wh ger effekt också för längre turer. Cykelns räckvidd är upp till 150 km! De hållbara och nästan underhållsfria Shimano Di2-elväxlarna är mycket lättanvända. Inga vajrar som töjs, rostar eller fryser. Du kan ställa in det åttaväxlade systemet som automatiskt eller växla själv med växlingsknapparna. Via inställningarna kan du ställa in lämplig pedalvarvhastighet och till exempel startväxeln efter att du stannat. Växelsystemet känner igen vevarmens ställning och växlar när belastningen på växelsystemet är som lägst. Även motoreffekten minskar något vid växling. Du behöver inga separata batterier – växelsystemet drivs med elcykelns batteri. Elväxlarna använder så lite ström att det i praktiken inte har någon inverkan på batteriets livslängd. Ladda ner bruksanvisningar här.Du känner igen cykelförsäljare som specialiserat sig på och utbildats om elcyklar på e-Bike Expert-märket. Hos en e-Bike Expert-återförsäljare kan du bekanta dig med hela elcykelkollektionen och provköra din favorit. En duktig, sakkunnig och professionell personal introducerar dig i elcyklarnas värld och kan rekommendera en elcykel som passar just dig. Den sakkunniga personalen i e-Bike Expert-affärerna har genomgått Helkamas elcykelutbildning och känner till vår e-Bike-kollektion ända ut till den minsta komponenterna. Du hittar e-Bike Expert-återförsäljarna nära dig enkelt här.

Mitat

Ajajan vähimmäispituus 152 cm, 160 cm
Runkokorkeus 52 cm, 56 cm
Rengaskoko 28“
Paino 22 kg

152 cm

160 cm

Tekniset tiedot

Runkokorkeus 52 cm, 56 cm
Rengaskoko 28“
Vaihteet Shimano Alfine 8v Di2
Varusteet Promenadassistans, Punkteringsskyddade reflexdäck, LED-lampor, Laddare
Vanne/rengas 28" 37-622
Ajajan vähimmäispituus 152 cm, 160 cm
Keskiö 38H, 170 mm
Etu-/takajarru Shimano BL-M425 hydrauliska skivbromsar
Etu-/takanapa Formula DC20/Shimano Alfine 8 v
Paino 22 kg
Akku Li-ion 504 Wh, 36V, 14 Ah
Moottori Shimano Steps 250 W
Avustustasot 3 kpl
Toimintasäde upp till 150 km
Latausaika ca 5 h
Etsi lähin Helkama-kauppa

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Däck

Tutustu

Aheadset-distansring

Tutustu

Framlampa

Tutustu

USB-ljusset

Tutustu

Vajerlås

Tutustu

Ainotar 1v 28″

Tutustu

Ärmljus

Tutustu

jopo 1v 16″

Tutustu

Aino 3v 26″

Tutustu

Mistä syntyy aito helkama?

Suomalainen työ ja osaaminen

Suomalainen
työ ja osaaminen

Yli 110 vuoden kokemus pyöristä näkyy ja tuntuu jokaisessa Helkamassa. Suomalainen Helkama syntyy Hangon pyörätehtaalla.

Design ja turvallisuus

Design
ja turvallisuus

Paras käyttömukavuus, turvallisuus ja upea ulkonäkö vakiovarusteena. Turvallista matkaa, uudella Helkamalla!

Liikkumisen iloa, kaiken kokoisille

Liikkumisen iloa,
kaiken kokoisille

Sydämellä tehty Helkama tuo aitoa liikkumisen iloa ja hyvää oloa kaikenikäisille.