PARAS PYÖRÄ ANSAITSEE PARHAAN HUOLENPIDON

Helkama-pyörät valmistetaan vuosikymmenien kokemuksella parhaista komponenteista. Luotamme niiden laatuun ja kestävyyteen, ja siksi uskallammekin luvata Helkaman teräs- ja alumiinirungoille peräti 10 vuoden takuun.

Muistathan, että mitä paremmin huolehdit uudesta pyörästäsi, sitä kauemmin se palvelee!
Valitessasi Helkama-pyörän teet päätöksen turvallisuuden puolesta. Esimerkkejä Helkaman käyttämistä turvallisuutta lisäävistä ratkaisuista ovat vaikkapa napadynamoon liitetty kiinteä halogeenivalo tai rakenteeltaan erittäin jäykkä ontelovanne. Suurin osa pyöristämme on myös varustettu vakuutusyhtiön hyväksymällä lukolla.

10 VUODEN RUNKOTAKUU

Helkama testaa valmistamiensa teräsrunkojen ja -haarukoiden kestävyyttä muun muassa rasitustestillä, jossa osien tulee selvitä kunnialla miljoonista iskuista. Siksi teräs- ja alumiinirungoille voidaan myöntää peräti 10 vuoden takuu.

SMART SAFETY

Kaikissa alkaen 24 tuuman renkailla varustetuissa sekä kolmipyöräisissä, Suomessa ostetuissa Helkama-pyörissä on SMART SAFETY -suojarekisteröinti, vakuutuksen omavastuuosuuden poistoturva ja tapaturmavakuutus 3 kk:n ajan ostopäivästä lukien. Ennen määräajan päättymistä S Reg. Oy lähettää pyörän ostajalle tarjouksen omavastuuosuuden poistoturvan jatkamisesta. SMART SAFETY -suojarekisteröinti, vakuutuksen omavastuuosuuden poistoturva ja tapaturmavakuutus ovat voimassa heti, kun rekisterikortti (takuutodistus) on täytetty ja lähetetty Smart Safety® Pyörärekisteriin. Lue lisää tapaturmavakuutuksen ehdoista tästä.

KÄYTTÖOPAS AUTTAA NAUTTIMAAN PYÖRÄILYSTÄ PIDEMPÄÄN!

Jotta saisit vuosienkin jälkeen nauttia miellyttävistä pyöräilyhetkistä Helkamallasi, kannattaa lukea oheinen käyttöopas sekä noudattaa annettuja huolto- ja säätöohjeita. Mitä paremmin huolehdit uudesta pyörästäsi, sitä paremmin ja kauemmin se palvelee.
Helkama Safety
Helkama-pyörän käyttöopas