Helkama-myymälä

Helkama-myymälä avattu

Olemme avanneet Espoon Olariin ensimmäistä laatuaan olevan Helkama-myymälän. Helkama-myymälästä löydät Helkaman koko malliston, tavallisista pyöristä sähköpyöriin. Valikoimasta löytyy myös maahantuomamme huippumerkit: Merida, KTM ja Insera sekä huollamme ammattitaidolla Shimano Steps ja Bosch tekniikalla olevat sähköpyörät tavallisia pyöriä unohtamatta. Olemme myös e-Bike Expertti PRO joka on Suomen suurin sähköpyörien myyntiketju, joten myymälästämme löytyy iso valikoima sähköpyöriä koeajoon. Löydät meidät Länsikeskuksesta Olarista osoitteesta Pihatörmä 1. Tervetuloa pyöräkaupoille!

Jaa
Helkama Merida KTM Insera
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Kuva
  • Hinta
  • Kuvaus
  • Tekniset tiedot
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Vertaile