Vuoden Helkama-kauppias

Raumalainen Pyörä-Nurmi on vuoden Helkama-kauppias

Helkama Velox on valinnut vuoden kauppiaaksi raumalaisen Pyörä-Nurmi -liikkeen yrittäjän Jussi Nurmen. Palkinto myönnetään vuosittain kauppiaalle, joka on onnistunut vuoden aikana esimerkillisesti kehittämään liiketoimintaansa ja asiakaskokemusta.

Raumalla sijaitseva Pyörä-Nurmi on Suomen suurin yksityinen urheilukauppa. Vuonna 1953 perustettua liikettä johtaa jo kolmas sukupolvi. Jussi Nurmi on innovatiivinen ja energinen kauppias, joka on onnistunut luomaan liikkeelle niin hyvän maineen, että sinne tullaan polkupyöräostoksille ympäri maakuntaa. Liikkeessä henkilöstön koulutukseen on satsattu ja myös markkinointi otettu hyvin haltuun, mikä näkyy komeina myynti- ja kasvulukuina, Helkama Veloxin toimitusjohtaja Tero Valtonen perustelee valintaa.

Helkama on valinnut vuoden kauppiaan vuodesta 1984 lähtien. Vuoden kauppias valitaan satojen Helkama-pyöriä myyvien erikoisliikkeiden joukosta. Pyörä-Nurmi on niittänyt palkintoja aiemminkin, sillä jo vuonna 2003 perhe palkittiin Satakunnan vuoden yrittäjäperheenä. Tiukassa kilpailussa perheyritys pärjää erityisesti satsaamalla valikoimaan ja palveluun. Koko toimintamme on käynnistynyt polkupyörien korjaus- ja huoltopalveluista ja vuosien saatossa meille on kertynyt aikamoinen asiantuntemus eri pyöräilijöiden tarpeista. Meillä pyörien esillepanoon ja henkilöstön säännölliseen koulutukseen satsataan, mikä saa monen asiakkaan palaamaan vuosi toisensa jälkeen liikkeeseemme, kauppias Jussi Nurmi sanoo. Yksi vahva etumme on se, että tarjoamme moniin meiltä ostettuihin pyöriin neljän vuoden huoltopalvelun ilmaiseksi. Palvelu sisältää neljä kausihuoltoa ja ensihuollon.

Suomalaiset rynnivät keväällä pyöräkaupoille

Nurmi palkittiin tällä viikolla, ja hän sai haltuunsa kiertopalkinnon, tandempyöräpatsaan, johon yrityksen nimi on kaiverrettu aiemmin palkittujen jatkoksi. Nurmen mukaan käynnissä oleva vuosi on ollut pyörämyynnin kannalta erittäin suotuisa. Helkaman brändi on uudistunut hienosti ja yhä useampi asiakkaamme haluaa ostaa nimenomaan kotimaassa valmistetun pyörän. Me myymme Helkaman mallistoa tasaisesti aina jopoista Kaunottareen ja maastopyöriin. Tämän vuoden yksi menestystuote on kuitenkin Helkaman uusi sähköpyörämallisto, esimerkiksi e-Aino on ollut yksi raumalaisten suosikki, kauppias Jussi Nurmi toteaa. Helkaman sähköpyörien myynti on kasvanut tänä vuonna yli 50 % viime vuoteen verrattuna, ja osa malleista on myyty väliaikaisesti loppuun monista liikkeistä. Me varauduimme kunnolla vuoden alussa, joten meiltä vielä nopeimmat ehtivät hankkimaan sähköpyörän, kauppias Jussi Nurmi vinkkaa. Pyörä-Nurmi työllistää vakituisesti 17 henkeä Potkur-kauppakeskuksessa sijaitsevassa liikkeessään.

Jaa
Helkama Merida KTM Insera
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Kuva
  • Hinta
  • Kuvaus
  • Tekniset tiedot
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Vertaile