Sähköpyöriin tuli automaattivaihteet

Sähköpyöriin tuli automaattivaihteet – sopivin vaihde on aina käytössä

Helkaman vuoden 2024 uutuussähköpyörät tuovat ajomukavuutta pyöräilyyn kaikkina vuodenaikoina. Automaattivaihteisto, töyssyjä pehmentävät jousitukset ja laadukas moottori takaavat kepeät kilometrit aina työmatkoista vapaa-ajan retkiin.

Helkama on tuonut markkinoille neljä uutta sähköpyörämallia

Helkaman uusissa Carbon H, CX, SE11A ja SEA11AL -malleissa tuorein teknologia yhdistyy tyylikkääseen ja ajattomaan designiin. Ajomukavuutta on paranneltu monipuolisten varusteiden avulla.

Kotimaisten Helkama-sähköpyörien laadukas ja tehokas Shimano-moottori on hiljainen matkakumppani, jonka seurassa kilometrit taittuvat vaivattomasti.

”Haluamme tarjota monipuolisia vaihtoehtoja eri pituisille matkoille ja maastoille. Uutuuksien lukuisat ominaisuudet ja varustelumahdollisuudet helpottavat sähköpyörän personoimista omiin tarpeisiin sopivaksi”, Helkama Veloxin myynti- ja markkinointijohtaja Jussa Lauhamaa kertoo.

Automaattivaihteisto tekee pyöräilystä mukavaa ja vaivatonta

Helkama Carbon H 11v 28” ja Helkama SE11A 11v 28 -sähköpyörät on varusteltu Autoshift-vaihteistoilla. Jälkimmäisestä pyörästä on saatavilla myös matalarunkoinen malli Helkama SE11AL 11v 28”.

Autoshift-vaihteisto vaihtaa vaihteita nimensä mukaisesti automaattisesti. Toiminto varmistaa, että polkeminen on vaivatonta, liikkuipa missä tahansa maastossa. Ennakoiva tunnistinjärjestelmä valitsee oikean vaihteen seuraamalla kadenssia, vääntömomenttia ja nopeutta.

”Järjestelmä vaihtaa automaattisesti kevyemmän vaihteen esimerkiksi pysähtyessä ja sopivan vaihteen myös lähdettäessä liikkeelle. Pyöräilijä voi siis luottaa siihen, että sopivin vaihde on käytössä koko matkan ajan”, Lauhamaa sanoo.

Jopojen fanit valitsivat uudet värit

Suomalaisten suosikkipyörä jopo on saanut monta uutta värivaihtoehtoa. Jopojen fanit äänestivät eri vaihtoehdoista kolme uutta väriä, jotka valittiin kevään 2024 mallistoon. Uudet joposävyt ovat liila, vaaleansininen ja vaaleanpunainen.

Helkama Carbon H – hiilikuiturunkoinen sähköpyörä vaativaan ajoon

Helkama Carbon H 11v 28″ on hiilikuiturunkoinen sähköhybridipyörä, joka on suunniteltu työmatkoille ja vapaa-ajan pyörälenkeille. Mallissa on hyödynnetty huippulaadukkaita komponentteja ja alan uusinta teknologiaa, mikä takaa erinomaisen ajokokemuksen erilaisissa maastoissa ja pitkillä matkoilla. Pyörä on varustettu 11-vaihteisella Shimano Autoshift -vaihteistolla. Ajomukavuutta lisää FOX AWL 100 mm -etujousitus sekä hiljainen Shimano EP6 -moottori, jossa on 85 Nm:n vääntö.

Helkama SE11A ja SE11AL – kattavasti varusteltu sähköpyörä

Helkaman SE11A 11v 28″ ja vastaava, matalarunkoinen malli SE11AL11v 28 tarjoavat monipuolisen ajokokemuksen työmatkoille ja vapaa-aikaan. Pyörissä on Shimano EP6 -moottori85 Nm:n väännöllä, Shimano Autoshift -vaihteisto ja Shimano CUES -hydrauliset jarrut. Turvallisen kaupunkiajon takaa integroidut etu- ja takavalot sekä monet muut huippuominaisuudet. RockShox Paragon -mallinen ilmajousellinen joustokeula tasaa töyssyt. Shimano Autoshift vaihtaa vaihteita automaattisesti. Tekniikka varmistaa oikean vaihteen kaikenlaisissa maastoissa ja tilanteissa. Bluetoothin avulla SE11A- ja SE11AL-pyörät voidaan yhdistää Shimano E-Tube Project -sovellukseen, joka mahdollistaa ajoasetusten muokkaamisen langattomasti.

Helkama CX – Sähköhybridi ympärivuotiseen käyttöön

Uusi, matalarunkoinen Helkama CX 10V 28″ on monipuolinen sähköpyörä, joka soveltuu erinomaisesti työmatkoille, arkeen, kaupunkiajoon sekä maastoon. Pyörän leveiden 27,5-tuumaisten renkaiden ansiosta ajaminen on vakaata monipuolisissa maastoissa aina hiekkateistä polkuihin ja lumeen näin ajomatkat taittuvat keveästi ympäri vuoden. Matalan step-through-rungon ansiosta pyörän selkään on helppo nousta. Ajomukavuutta lisää laadukas Suntour XCR32 AIR -etujousitus sekä korkean tason kaupunki- ja työmatkapyöriin suunniteltu kymmenvaihteinen Shimano CUES -vaihteisto. Pyörässä on myös tehokas Shimano EP6 -moottori, pitkäkestoinen akku ja selkeä LCD-värinäyttö.

Tutustu uutuuksiin


Miksi kannattaa valita suomalainen sähköpyörä?

Kurkista suomalaisen klassikon kulisseihin – täällä valmistuvat kaikkien tuntemat polkupyörät. Yli sadan vuoden kokemuksella polkupyöriä valmistavan kotimaisen perheyrityksen tarina on ainutlaatuinen – kuka muu tuntisi suomalaisten pyöräilijöiden toiveet ja tavat paremmin?Helkama Merida KTM

Tilaa uutiskirje

Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa