Etusivu / Ajankohtaista / Helkama on mukana tukemassa lapsia ja nuoria

Helkama on mukana tukemassa lapsia ja nuoria yhdessä SOS-Lapsikylän kanssa

 

SOS-Lapsikylän tavoitteena on auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisätä lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa.

SOS-Lapsikylä tekee merkittävää lastensuojelu-, vaikuttamis- ja kehittämistyötä. SOS-Lapsikylän tavoitteena on, että vaikeuksia kohtaavat lapsiperheet saisivat tarvitsemansa avun ja tuen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja lapset saisivat elää omien vanhempiensa kanssa. Jos omassa kodissa kasvaminen ei ole tuestakaan huolimatta mahdollista, SOS-Lapsikylä voi tarjota lapselle mahdollisuuden kasvaa turvallisessa sijaisperheessä ja moniammatillisen yhteisön tukemana.

Helkama Veloxin tämän vuoden valinta lahjoituskohteeksi on lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia edistävä SOS-Lapsikylä. Helkama Velox lahjoittaa polkupyöriä lapsikylien lapsille ja nuorille sekä toivoo heille vauhdin hurmaa, vapautta ja elämisen riemua Helkaman polkupyörien parissa. Omalla polkupyörällä on suuri merkitys haastavissa olosuhteissa kasvaneen lapsen uuteen parempaan tulevaisuuteen. Oma fillari tarjoaa itsenäisyyttä ja vapautta, laajentaa reviiriä, lujittaa itsetuntoa, lisää oman elämän hallintaa, helpottaa integroitumista omaan lähiympäristöön, sekä lisää liikuntaa ja harrastusmahdollisuuksia.

Kuvassa Vihannin lapsikylän vastaava ohjaaja Niina Polojärvi ja Helkaman aluemyyntipäällikkö Antti Korpela.

”Hieno pyörä, tässä ei ole apupyöriäkään! Tämä on paljon jäykempi ajaa kuin vanha. Ihan vielä en uskalla laskea mäkeä alas.”

”Meidän perheellä oli kesällä kaksi isoa tavoitetta: oppia ajamaan pyörällä ja oppia uimaan. Tämä pyörä tuli kuin tilauksesta!”