Se oikea pyörä jokaiselle

Helkaman viiden brändin mallistoon kuuluu laaja valikoima pyöriä, josta löytyy jokaiselle se oikea. Helkama on myös Suomen johtava sähköisen pyöräilyn asiantuntija joten valikoimasta löytyy sopiva malli jokaiselle sähköpyörää harkitsevalle.

Helkama on vuonna 1905 perustettu kotimainen perheyritys. Omaa pyörätuotantoa Helkamalla on ollut Hangon tehtaalla jo vuodesta 1953. Kaikki Helkama-pyörät ovat Suomessa suunniteltuja, jokainen pyörän osa on valittu juuri kyseisen pyörän käyttötarkoitusta ajatellen ja tuotteet on kehitetty suomalaisiin oloihin. Pyöriemme rungoille annamme 10 vuoden takuun. Jokainen Hangosta lähtenyt pyörä saa mukaansa tekijänsä allekirjoituksella varustetun takuutodistuksen.

jopon nimi on lyhenne sanoista Jokaisen Polkupyörä. Nykyisin jopo on Suomen myydyin fillari, jonka suosio vain kasvaa vuosi vuodelta. Syitä on monia, mutta yksi tärkeimmistä on rento ja kaiken kokoisille sopiva design, joka saa hymyilemään. jopot valmistetaan Suomessa, Helkaman Hangon tehtaalla. Suurimmaksi osaksi käsityönä kootun pyörän selkäranka on hitsattu teräsrunko, joka ei petä kovassakaan käytössä. jopo-mallistosta löytyy menopeli koko perheelle 12 tuumaisesta pikkujoposta 26″ isojopoon.

Vuosikymmenten työn tuloksena Helkaman maahantuoma Merida on noussut yhdeksi maailman suurimmista pyöränvalmistajista. Maailman huiput luottavat Meridaan – luota sinäkin!

BH Bikes on yli 100 vuotias Espanjalainen perheyritys jolta löytyy laaja valikoima polkupyöriä. Helkaman maahantuomien sähköpyörien valikoimasta löytyy laadukkaat Bosch ja Yamaha moottoritekniikat.