Etusivu / Ajankohtaista / Sähköpyöräilyn edut

Joko olet koeajanut sähköpyörän?

Helkaman valikoimasta löytyy sopiva malli jokaiselle sähköpyörää harkitsevalle, oletpa sitten innokas työmatkapyöräilija joka haluaa saapua töihin hikoilematta tai saada helpotusta pitkille pyöräretkille ja raskaimpiin mäkiin.

Poljetpa sitten tavallisella pyörällä tai sähköpyörällä, pyöräily on aina ympäristöteko. Sähköpyöräily ei aiheuta päästöjä, pakokaasuja tai äänihaittoja.

Sähkömoottorilla varustelulla pyörällä pidempikin matka sujuu kevyesti, hyötyliikuntaa unohtamatta. Liikunnalla on paljon positiivisia vaikutuksia fyysiseen ja psyykkiseen terveyteesi. Sähköpyöräily on arjen hyötyliikuntaa joka sopii kaikille, ei pelkästään hyväkuntoisille – sinä päätät kuinka raskasta ajaminen on!

Tehostat ajankäyttöäsi, ei odottelua pysäkeillä tai ruuhkissa – oikaise sieltä mistä autot eivät pääse ja saavu kotiin ajoissa.

Kukkarokin kiittää – unohda pysäköintimaksut, bensan hinnan korotukset, moottoriajoneuvojen verot ja maksut. Säästät siis selvää rahaa!

Helkama e-Bike Expertti – koko mallisto, laaja osaaminen ja koeajot

Osaava, asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta tutustuttaa sinut sähköpyörien maailmaan ja osaa suositella juuri sinulle sopivaa sähköpyörää. e-Bike Expertti -merkistä tunnistat sähköpyöriin erikoistuneet ja koulutetut pyörämyyjät