Etusivu / Ajankohtaista / Uusi Shimano EP8 – Ride the revolution

Uusi Shimano EP8 – Ride the revolution

Uusi EP8 moottori on nyt julkaistu! Tämä huikea ja suorituskykyinen moottori löytyy myös Helkaman 2021 malliston pyöristä. Uusi Helkama sähköpyörämallisto julkaistaan pian!

Moottori

Uuden EP8 moottorin alhainen paino (2,6kg) parantaa ajo-ominaisuuksia. Hiljainen ja häiritsemätön käyntiääni sekä sulava integraatio. Suurempi maavara sallii teknisemmätkin reitit.

Akku

Akkumallisto laajentuu, Shimanolta löytyy kapasiteetiltaan entistä suurempia 630 Wh:n akkuja, jotka pidentävät toimintamatkaa entisestään.

Kytkin

Laajan kosketusalueen ansiosta avustuskytkintä on helppo käyttää. Koverat käyttövivut helpottavat vaihtamista avustustilasta toiseen.

Näyttö

Kaikki ajoasetukset ja värikoordinoidut avustustasot näkee 1,6 tuuman LCD-näytöltä yhdellä silmäyksellä. Integroitu näyttö ei valtaa ohjaustankoa ja se sijoittuu turvallisesti ohjaustankoon.

E-TUBE PROJECT -sovellus

Sovelluksen avulla voit muokata ajoasi ennen liikkeellelähtöä.

E-TUBE PROJECT -sovelluksen avulla luot langattoman yhteyden älypuhelimeen ja tablettiin, jolla voit räätälöidä ja muokata ajoasi. Helppokäyttöisellä käyttöliittymällä uusin laiteohjelmisto päivitettävissä vaivattomasti ajan tasalle sekä tarkistat helposti virhekoodien syyt ja ratkaisut sovelluksesta. Kaksi valmisprofiilia valmiina muokattavaksi omiin tarpeisiin sopivaksi: vaihteleva maasto – kuten metsätiet ja polut ja vaativa ajo – maksimiavustus hallinnasta tinkimättä. Ajoprofiili on helppo vaihtaa näytöstä, kuten työmatka ja maastoajo. Sovellus tukee iOS- ja Android käyttöjärjestelmiä.

Lue lisää uudesta Shimano EP8 moottorista tästä >>