Etusivu / Ajankohtaista / Vuoden Urheilupyörä Rebel 29 Lite

Vuoden 2018 urheilupyörä tarjoaa hauskuutta kohtuuhintaan

Vuoden urheilupyöräksi valittiin Helkama Veloxin maahantuoma sähkömaastopyörä BH Emotion Rebel 29 Lite.

“Vuoden urheilupyörä on kohtuuhintainen tapa saada hauskuutta elämään ja löytää liikunnan ilo. BH Emotion Rebel 29 Lite on todella innostava pyörä, jolla ajaessa löysin sisäisen pikkupojan itsestäni”, Takala hehkuttaa.

Sähköavustus tarjoaa mahdollisuuden kenelle tahansa kunnosta riippumatta nauttia metsäpoluilla pyöräilystä. BH Emotion Rebel 29 Lite sopii ihmiselle, joka haluaa löytää pyöräilyn ilon.

Raati piti pyörän kohtalaisen pystystä ja miellyttävästä ajoasennosta. Etujousituksella varustetussa pyörässä on myös kiinnikkeet takatarakalle, jonka ansiosta siitä saa muokattua työmatkapyörän, jota eivät pysäytä lumisateet tai huonosti hoidetut pyörätiet.

Raati arvioi, että BH Emotion Rebel 29 Lite sopii myös perheen teinille mopoauton tai mopon korvikkeeksi. 2790 euron hintainen pyörä on etujousitettujen sähkömaastopyörien luokassa kohtuuhintainen ja siksi raati näki sen voivan houkutella laajempia kansanryhmiä. Pyörä on kevyt, mutta sillä voi ajaa painavampikin kuski. Laadukas Yamahan moottori takaa vauhdikkaan menon.

Tutustu pyörään tästä >