Helkama jälleenmyyjät

HELKAMA JÄLLEENMYYJÄT

Oletko inspiroitunut uusista Helkama pyöristä ja haluat tietää mikä on paras sähköpyörä sekä tutustua niihin tarkemmin? Helkama jälleenmyyjät neuvovat ja opastavat!

Etsi lähin Helkama jälleenmyyjä ja järjestä koeajo. Asiantuntevat jälleenmyyjämme neuvovat ja opastavat sinua oikean runkokoon ja ajo-asennon löytämisessä, kertovat mallien väliset erot ja esittelevät saatavilla olevat vaihtoehdot sekä antavat tietenkin vinkkejä oikeanlaiseen varusteluun. On tärkeää tietää, miten aiot käyttää uutta pyörääsi: pitkille matkoille tai jyrkille nousuille? Maastossa vai kaupungissa? Työmatkakäyttöön vai arkiajoihin? Saa asiantuntevia neuvoja, koeaja ja nauti uudesta Helkama pyörästäsi!

Rajaamalla hakua löydät valtuutetut takuuhuollot jotka huoltavat kaikki Helkaman myymät merkit ostopaikasta riippumatta. Huollot tehdään manuaalipyörien lisäksi Shimano ja Bosch tekniikalla oleviin sähköpyöriin.

Helkama maahantuomien KTM pyörien jälleenmyyjät.

KTM-logosta tunnistat ne jälleenmyyjät joilta KTM pyörät löytyvät valikoimasta.

Paras sähköpyörä takuuhuolto kattavasti ympäri suomen.

Vaakunasta tunnistat takuuhuollot jotka huoltavat kaikki Helkaman myymät merkit ostopaikasta riippumatta.

Helkama e-bike expertti tuntee sähköpyörät.

e-Bike Expertti Pro-logosta tunnistat myymälät joilla on aina vähintään 18 erilaista Helkama sähköpyörää valikoimassaan.

 • Rajaa hakua

  Helkama Merida KTM
  Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
  Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
  Vertaa