Helkama jälleenmyyjät ja takuuhuoltopisteet

HELKAMA JÄLLEENMYYJÄT JA TAKUUHUOLTOPISTEET

Oletko inspiroitunut uusista Helkama pyöristä ja haluat tietää mikä on paras sähköpyörä sekä tutustua niihin tarkemmin? Helkama jälleenmyyjät neuvovat ja opastavat!

Etsi lähin Helkama jälleenmyyjä ja järjestä koeajo. Asiantuntevat jälleenmyyjämme neuvovat ja opastavat sinua oikean runkokoon ja ajo-asennon löytämisessä, kertovat mallien väliset erot ja esittelevät saatavilla olevat vaihtoehdot sekä antavat tietenkin vinkkejä oikeanlaiseen varusteluun. On tärkeää tietää, miten aiot käyttää uutta pyörääsi: pitkille matkoille tai jyrkille nousuille? Maastossa vai kaupungissa? Työmatkakäyttöön vai arkiajoihin? Saa asiantuntevia neuvoja, koeaja ja nauti uudesta Helkama pyörästäsi!

TAKUUHUOLLOT JA KAUSIHUOLLOT

Rajaamalla hakua löydät valtuutetut takuuhuollot jotka huoltavat kaikki Helkaman myymät merkit ostopaikasta riippumatta. Takuuhuollot tehdään manuaalipyörien lisäksi Shimano ja Bosch tekniikalla oleviin sähköpyöriin.

Useimmiten pyöräsi ensihuolto tai vuosittaiset kausihuollot onnistuvat Helkama jälleenmyyjällä tai missä tahansa huoltoja tekevässä pyöräliikkeessä. Kysy lisää huolloista lähimmästä pyöräliikkeestäsi.

Helkama maahantuomien KTM pyörien jälleenmyyjät.

KTM-logosta tunnistat ne jälleenmyyjät, joilta löytyvät Helkama pyörien lisäksi myös KTM pyörät valikoimasta.

Paras sähköpyörä takuuhuolto kattavasti ympäri suomen.

Vaakunasta tunnistat takuuhuollot jotka huoltavat kaikki Helkaman myymät merkit ostopaikasta riippumatta.

e-Bike Expertti logosta tunnistat myymälät joista löytyy Suomen suurin Helkama-sähköpyörävalikoima.

JÄLLEENMYYJÄHAKU

Jälleenmyyjiä voit hakea joko liikkeen nimellä tai pelkästään paikkakunnan mukaan. Hakutuloksia voi rajata, jos haluat nähdä pelkästään KTM-pyöriä myyvät jälleenmyyjät, valtuutetut takuuhuoltopisteet tai e-Bike Expertti myymälät.

Useimmiten pyöräsi ensihuolto tai vuosittaiset kausihuollot onnistuvat Helkama jälleenmyyjällä tai missä tahansa huoltoja tekevässä pyöräliikkeessä. Kysy lisää huolloista lähimmästä pyöräliikkeestäsi.

 • Rajaa hakua

  Helkama Merida KTM

  Tilaa uutiskirje

  Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

  Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
  Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
  Vertaa