Paras pyörä ansaitsee parhaan huolenpidon

Helkama-pyörät valmistetaan vuosikymmenien kokemuksella parhaista komponenteista. Luotamme niiden laatuun ja kestävyyteen, ja siksi uskallammekin luvata Helkaman teräs- ja alumiinirungoille 5 vuoden takuun.

Muistathan, että mitä paremmin huolehdit uudesta pyörästäsi, sitä kauemmin se palvelee!

Valitessasi Helkama-pyörän teet päätöksen turvallisuuden puolesta. Esimerkkejä Helkaman käyttämistä turvallisuutta lisäävistä ratkaisuista ovat vaikkapa napadynamoon liitetty kiinteä halogeenivalo tai rakenteeltaan erittäin jäykkä ontelovanne. Suurin osa pyöristämme on myös varustettu vakuutusyhtiön hyväksymällä lukolla.


5 VUODEN RUNKOTAKUU

Helkama testaa valmistamiensa teräsrunkojen ja -haarukoiden kestävyyttä muun muassa rasitustestillä, jossa osien tulee selvitä kunnialla miljoonista iskuista. Siksi teräs- ja alumiinirungoille voidaan myöntää 5 vuoden takuu.

UUSI AVAIN KADONNEEN TILALLE

Mikäli pyöräsi lukon avaimen numero on muistissa, voit tilata avaimen suoraan AXA:n Online Key Service internet-palvelusta osoitteesta: keyservice.axasecurity.com. Jos tarviset Trelockin avainta sen voi tilata suoraan Trelockin Key Servicestä täältä. Jos lukko on YWS/CSI-merkkinen, on avain tilattavissa täältä. Mikäli avaimen sarjanumero on kadonnut, on lukko vaihdettava. Kätevimmin se tapahtuu, kun pyörän vie Helkama-jälleenmyyjälle lukon vaihtoon. Mikäli pyörässäsi on jokin muu lukko kuin Axa, Basta, Trelock tai YWS, ota yhteyttä Helkama-jälleenmyyjääsi.

KÄYTTÖOPAS AUTTAA NAUTTIMAAN PYÖRÄILYSTÄ PIDEMPÄÄN!

Jotta saisit vuosienkin jälkeen nauttia miellyttävistä pyöräilyhetkistä Helkamallasi, kannattaa lukea oheinen käyttöopas sekä noudattaa annettuja huolto- ja säätöohjeita. Mitä paremmin huolehdit uudesta pyörästäsi, sitä paremmin ja kauemmin se palvelee.

LATAA HELKAMA-PYÖRIEN KÄYTTÖOHJEET

Helkama-pyörän käyttöopas

Shimano Steps pikaopas

CE10

TE5, CE5, SE10, SE10L, E3 (E6000), E7 (E6000), CE7 ja E27

E3 (E5000), E7 (E5000), e-Oiva (E5000), e-Aino (E5000)

XE10

TE8, TE8L

CE3

TE28, TE28L

E2800

e-Fat

e-Trike

Lounatuuli ja Pohjatuuli

e-jopo

Yamaha PW-SE

Yamaha PW-X

Bosch

TE5/CE5 näytön ohje

 

INTEGROIDUN AKUN IRROTTAMINEN

TE5, CE5 ja CE10 sähköpyörien integroitu akku on tarkoitettu ladattavaksi sen ollessa pyörässä kiinni. Akun irrottaminen voi olla hankalaa ja se voi naarmuttaa haarukkaa, lokasuojia tai runkoa. Jos akun kuitenkin haluaa irrottaa katso ohje tästä >>

 

KORIN ASENNUSOHJE

Jopo-korin asennusohjeen löydät täältä >> Samalla ohjeella asennat aisallisen etukorin muihinkin pyöriin.