Autoshift

Shimano Autoshift – keskity olennaiseen!

Uudella Shimano Autoshift-tekniikalla voit nauttia vapaudesta liikkua kaupungilla varmana siitä, että valittuna on aina oikea vaihde.

Järjestelmä hoitaa vaihteen vaihtamisen intuitiivisesti ja automaattisesti. Sujuvan ja tarkan vaihtamisen ansiosta Autoshift tekee ajosta huoletonta ja voit keskittyä pelkästään olennaiseen eli ajamiseen. Liikkeellelähtöä varten liikennevaloissa on aina sopiva vaihde, kuten myös kiihdytyksissä, nousuissa ja kaduilla kruisailua varten.

Kuinka se toimii?

Autoshift on automaattinen vaihtamistekniikka, joka tarkkailee ajotapaasi ja vaihtaa aina oikean vaihteen tilanteeseen sopivaksi.

Järjestelmäanturit mittaavat jatkuvasti kadenssiasi eli poljinnopeuttasi, vääntöäsi ja nopeuttasi siirtääkseen sinut automaattisesti optimaaliseen vaihteeseen, ilman että sinun tarvitsee vaihtaa vaihdetta itse. Kun ajonopeus ja kadenssi hidastuvat ja vääntömomentti kasvaa, järjestelmä valitsee pienemmän vaihteen. Kun aloitat polkemisen, järjestelmä vaihtaa suuremmalle vaihteelle, joten vaihde on aina sopiva oikeaan aikaan.

Mukauta asetuksia sovelluksen avulla

Shimanon E-TUBE PROJECT Cyclist -sovelluksen avulla voit myös mukauttaa Autoshift asetuksia juuri sinulle sopivaksi.

Lataa E-TUBE PROJECT Cyclist -sovellus

Helkama Merida KTM

Tilaa uutiskirje

Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa