LÖYDÄ SINULLE SOPIVIN TYÖMATKAPYÖRÄ!

Työmatkapyöräily

Helkamalta löytyy pyörä jokaiselle työmatkalle!

Työsuhdepyöräetu ja sähköpyörien kehitys ovat saaneet monet innostumaan työmatkojen pyöräilystä – eikä ihme: kunto kohoaa, mieli virkistyy, luonto kiittää ja rahaakin säästyy. Työmatkapyöräily vapauttaa myös julkisen liikenteen aikatauluista ja parkkipaikkojen etsimisestä. Oikeanlaisella pyörällä ja hyvillä varusteilla työmatkasta tulee nopeasti arkesi suosikkihetki. Helkaman laajasta valikoimasta löytyy pyörä jokaiselle työmatkalle.

Mikäli teidän työpaikalla ei vielä ole käytössä työsuhdepyöräetua, kannattaa vinkata asiasta työnantajalle!

Kokemuksia sähköpyöräilystä

Sähköpyöräily teki kotiseudun tutuksi.

Vuorovedoin kimppalenkillä!

Sähköpyöräily teki Maijalle ja Marialle kotiseudun tutuksi.

työmatkapyöräily sähköpyörällä

Työsuhdepyöräetu innosti hankkimaan sähköpyörän!

Markun auto seisoo pihassa, kun työmatkat sujuvat polkien.

Näin teet työmatkapyöräilystä nautintoa!

Työmatkapyöräily alkaa oikeanlaisen pyörän valinnalla.

Valitse oikeanlainen työmatkapyörä.

Työmatkoja voi polkea monenlaisella pyörällä; valitse se omiin tarpeisiin ja matkoihin sopivaksi. Moni hankkii sähköpyörän, jolloin nopeutta voi säädellä tarpeen mukaan eikä hikoilusta tarvitse huolehtia. Luomupyöristä suosittuja ovat hybridi- ja city-pyörät, mutta mikään ei estä polkemasta työmatkoja polkuja pitkin maastopyörällä. Varmista, että pyörä on sopivan kokoinen ja huollata sitä säännöllisesti.

Varustaudu oikein.

Aamulla kannattaa vilkaista sääennuste ja varustautua sen mukaan. Vedenkestävät kuorivaatteet on hyvä ottaa mukaan, jos on yhtään sateen riskiä. Vaikka pyöräillessä tulee lämmin, käsiin ja varpaisiin voi viileillä ilmoilla tulla vilu. Tarakkalaukut ovat erinomainen hankinta, jotta reppu ei hiosta ja paina selkää. Muista myös heijastimet sekä etu- ja takavalo ja kunnollinen lukko!

työmatkapyörän varustelu on tärkeää
Työsuhdepyörä jolla kannattaa rakentaa sujuva rutiini.

Rakenna sujuva rutiini.

Etsi sujuva pyöräreitti työpaikalle: tutki karttoja ja testaa vaihtoehtoisia reittejä. Lyhin ei aina ole paras! Opettele ainakin yksi vakioreitti, johon kuluva aika on helppo arvioida. Varaa aina hieman ylimääräistä aikaa: kiireessä ei ole mukava polkea ja matkalle voi osua yllätyksiä. Älä jää odottamaan kauneimpia pyöräilypäiviä. Kun varusteet ovat kunnossa, myös hieman huonomassa kelissä on mukava napata pyörä alle.

Tee työmatkasta pieni retki.

Välillä vakioreitiltä kannattaa poiketa. Kurvaa joskus työpäivän jälkeen sivupoluille ja kierrä vähän pidempi lenkki. Pysähdy kesken kotimatkan jäätelölle tai nappaa vaikka uimahousut mukaan, jos lähistöllä on sopiva pulahduspaikka. Nauti työmatkapyöräilyn tarjoamasta vapaudesta!

Työsuhdepyöräetu laajentaa reviiriäsi
Nauti omasta ajasta pyöräillen työmatkat.

Nauti omasta ajasta.

Työmatkapyöräily on mitä parhain ”siirtymäriitti” töiden ja vapaa-ajan välillä. Nauti siis työmatkan tarjoamasta omasta ajasta ja ulkoilmasta: tarkkaile, miten ympäröivä maisema muuttuu vuodenaikojen mukana ja anna ajatusten vaeltaa vapaasti.

Valitse Helkama työmatkapyörä

Helkama Merida KTM
Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa