Tuoteosastot

Näytetään tulokset 1–16 / 125

SÄHKÖPYÖRÄT SUOMESTA!

Polkupyörä, kuin itse suomalainen parhaimmillaan. Luotettava, rehellinen, sisukas, vastuullinen ja kestävä.

Valmistamme nykyaikaisia ja korkealaatuisia sähköpyöriä ja polkupyöriä Hangossa, Suomen suurimmassa, ja itseasiassa ainoassa yli 25 000 pyörää valmistavassa pyörätehtaassa. Pyörämme ovat suunniteltuja kaikkiin olosuhteisiin ja tarpeisiin – kaupungista maastoon, hiekalta asfaltille, Hangosta Ivaloon. Jokaisessa Helkamassa koet miten käsityöläisyys, muotoilu ja uusin teknologia kulkevat sulavasti käsi kädessä. Löydä siis oma Helkamasi ja nauti, se on yli 100-vuotiaan suomalaisen perheyrityksen kokemuksella ja ammattiylpeydellä tehty.

SÄHKÖPYÖRÄ

Sähköpyörät ovat todella suosittuja. Sähköpyörä on polkupyörä, jossa on sähkömoottori joka tehostaa polkemista ja antaa apua esim. ylämäissä ja haastavammissa olosuhteissa. Avustuksen voi halutessaan myös kytkeä pois päältä ja matka jatkuu kuten tavallisellakin pyörällä. Sähköpyörällä ajaminen laajentaa liikkumisreviiriä, matkat pitenevät ilman huolta väsymisestä. Sähköpyörät soveltuvat ennen kaikkea esimerkiksi työmatkoihin auton sijasta, hyvästi liikenneruuhkat ja saat samalla arvokasta hyötyliikuntaa! Taitat matkasi myös ekologisemmin vähemmän kuluttavalla tavalla. Sähköpyörät ovat siis todella käytännöllisiä ja sen lisäksi ajaminen on yksinkertaisesti todella hauskaa! Sähköpyörää valittaessa kannattaa miettiä sen käyttötarkoitusta. Sähköpyöriä löytyy rauhalliseen kaupunkiajoon, hybridi-pyöriä esim. työmatka-ajoon ja retkille. Vauhdikkaampaan ajoon maastossa ja haastavammissa olosuhteissa on tarjolla sähkömaastopyöriä tai sähköfatbikeja eli sähköläskipyöriä.

HELKAMALTA LÖYTYY POLKUPYÖRÄ JOKAISELLE TYÖMATKALLE!

Työsuhdepyöräetu ja sähköpyörien kehitys ovat saaneet monet innostumaan työmatkojen pyöräilystä – eikä ihme: kunto kohoaa, mieli virkistyy, luonto kiittää ja rahaakin säästyy. Työmatkapyörä vapauttaa myös julkisen liikenteen aikatauluista ja parkkipaikkojen etsimisestä. Oikeanlaisella pyörällä ja hyvillä varusteilla työmatkasta tulee nopeasti arkesi suosikkihetki. Helkaman laajasta valikoimasta löytyy pyörä jokaiselle työmatkalle.