Sähköpyörä

Näytetään tulokset 1–16 / 70

Sähköpyörät

Sähköpyörät ovat todella suosittuja. Sähköpyörä on polkupyörä, jossa on sähkömoottori joka tehostaa polkemista ja antaa apua esim. ylämäissä ja haastavammissa olosuhteissa. Avustuksen voi halutessaan myös kytkeä pois päältä ja matka jatkuu kuten tavallisellakin pyörällä. Sähköpyörällä ajaminen laajentaa liikkumisreviiriä, matkat pitenevät ilman huolta väsymisestä. Sähköpyörät soveltuvat ennen kaikkea esimerkiksi työmatkoihin auton sijasta, hyvästi liikenneruuhkat ja saat samalla arvokasta hyötyliikuntaa! Taitat matkasi myös ekologisemmin vähemmän kuluttavalla tavalla. Sähköpyörät ovat siis todella käytännöllisiä ja sen lisäksi ajaminen on yksinkertaisesti todella hauskaa! Sähköpyörää valittaessa kannattaa miettiä sen käyttötarkoitusta. Sähköpyöriä löytyy rauhalliseen kaupunkiajoon, hybridi-pyöriä esim. työmatka-ajoon ja retkille. Vauhdikkaampaan ajoon maastossa ja haastavammissa olosuhteissa on tarjolla sähkömaastopyöriä tai sähköfatbikeja eli sähköläskipyöriä.

Helkama Ride

Helkama Ride sovellus muuttaa älypuhelimesi käteväksi näytöksi, josta seuraat reaaliajassa sähköpyöräsi tietoja ja ajodataa. Sovellus on polkusi digitaaliseen ajokokemukseen. Voit personoida sähköpyörääsi älykkäillä ominaisuuksilla sekä suorittaa hauskoja haasteita. GPS-seurannan avulla tiedät aina missä sähköpyörä on. Napin painalluksella saat statistiikkaa sähköpyörästäsi, ajetuista reiteistä sekä live-seurantaa. Sovellus näyttää myös kartalta lähimmät jälleenmyyjät ja huoltopisteet sekä ohjaa sinut tarvittaessa tukisivustolle. GPS-seurannan avulla tiedät aina missä sähköpyöräsi on. Aseta haluamiasi hälytysrajoja ja saat niistä ilmoituksia älypuhelimeesi. Napin painalluksella saat statistiikkaa sähköpyörästäsi, ajetuista reiteistä sekä live-seurantaa. Älykkäät Helkama sähköpyörät sisältävät monia älykkäitä ominaisuuksia ja toimintoja. Saat sovellukseen sähköpyörääsi liittyviä huoltomuistutuksia- ja viestejä. Sovellus näyttää myös kartalta lähimmät jälleenmyyjät ja huoltopisteet sekä ohjaa sinut tarvittaessa tukisivustolle. Osallistu ja suorita hauskoja haasteita ja näytä kaverille kuka on #1!

Sähköpyörä jokaiselle työmatkalle!

Työsuhdepyöräetu ja sähköpyörien kehitys ovat saaneet monet innostumaan työmatkojen pyöräilystä – eikä ihme: kunto kohoaa, mieli virkistyy, luonto kiittää ja rahaakin säästyy. Työmatkapyörä vapauttaa myös julkisen liikenteen aikatauluista ja parkkipaikkojen etsimisestä. Oikeanlaisella pyörällä ja hyvillä varusteilla työmatkasta tulee nopeasti arkesi suosikkihetki. Helkaman laajasta valikoimasta löytyy pyörä jokaiselle työmatkalle.