Sähköpyörät

Näytetään tulokset 1–16 / 81

Helkaman laaja jälleenmyyjäverkosto ulottuu aina Hangosta Inariin ja tarjoaa kattavaa pyöräpalvelua ympäri Suomen. Voit valita sähköpyörän hankintaan oman paikallisen jälleenmyyjäsi, joka sopii sinulle parhaiten.

Helkama-jälleenmyyjien luona onnistuu niin pyörien koeajo kuin asiantunteva opastus oikealaisen työsuhdepyörän valintaan. Jälleenmyyjämme neuvovat mielellään muun muassa oikean runkokoon ja ajoasennon löytämisessä sekä sähköpyörän käyttöönotossa – parhaita varusteluvinkkejä unohtamatta.

Sähköpyörät
Sähköpyörät ovat todella suosittuja. Sähköpyörä on polkupyörä, jossa on sähkömoottori joka tehostaa polkemista ja antaa apua esim. ylämäissä ja haastavammissa olosuhteissa. Avustuksen voi halutessaan myös kytkeä pois päältä ja matka jatkuu kuten tavallisellakin pyörällä. Sähköpyörällä ajaminen laajentaa liikkumisreviiriä, matkat pitenevät ilman huolta väsymisestä. Sähköpyörät soveltuvat ennen kaikkea esimerkiksi työmatkoihin auton sijasta, hyvästi liikenneruuhkat ja saat samalla arvokasta hyötyliikuntaa! Taitat matkasi myös ekologisemmin vähemmän kuluttavalla tavalla. Sähköpyörät ovat siis todella käytännöllisiä ja sen lisäksi ajaminen on yksinkertaisesti todella hauskaa! Sähköpyörää valittaessa kannattaa miettiä sen käyttötarkoitusta. Sähköpyöriä löytyy rauhalliseen kaupunkiajoon, hybridi-pyöriä esim. työmatka-ajoon ja retkille. Vauhdikkaampaan ajoon maastossa ja haastavammissa olosuhteissa on tarjolla sähkömaastopyöriä tai sähköfatbikeja eli sähköläskipyöriä.

Sähköpyörä jokaiselle työmatkalle!
Työsuhdepyöräetu ja sähköpyörien kehitys ovat saaneet monet innostumaan työmatkojen pyöräilystä – eikä ihme: kunto kohoaa, mieli virkistyy, luonto kiittää ja rahaakin säästyy. Työmatkapyörä vapauttaa myös julkisen liikenteen aikatauluista ja parkkipaikkojen etsimisestä. Oikeanlaisella pyörällä ja hyvillä varusteilla työmatkasta tulee nopeasti arkesi suosikkihetki. Helkaman laajasta valikoimasta löytyy pyörä jokaiselle työmatkalle.

Lue lisää työmatkapyöräilystä