Fatbike

Näytetään kaikki 8 tulosta

Fatbike

Fatbike pyörät ovat tunnettuja leveistä renkaistaan, jotka tarjoavat hyvän pidon ja vakauden hankalemmissa maastoissa, kuten hiekalla, lumessa tai mutaisilla reiteillä. Sähköfatpyörässä nämä ominaisuudet yhdistyvät sähköiseen liikkumiseen moottorin vielä avustaessa pyörälenkin haastavimmissa kohdissa.

Fatbiken erottuva ominaisuus on sen erittäin leveät renkaat. Tyypillisesti fatbiken renkaat ovat 3,8 tuumaa tai vieläkin leveämpiä. Leveät renkaat mahdollistavat matalan ilmanpaineen käytön, mikä parantaa pyörän pitoa haastavissa maastoissa. Leveät renkaat jakavat painon laajemmalle alueelle mikä estää uppoamista esimerkiksi pehmeään hiekkaan. Fatbike on myös vakaa ja auttaa tasapainossa maastolenkin haastavissa kohdissa. Fatbiken leveät renkaat vaimentavat myös tehokkaasti tärinää epätasaisilla teillä.

Sähköfatpyörä on pyörä, joka on varustettu sähkömoottorilla avustamaan polkemista. Sähköfatpyörät ovat pyöräilijöille jotka haluavat liikkua haastavissa  ja vaikeakulkuisissa maastoissa.. Moottori auttaa pyöräilijää esimerkiksi ylämäissä, mikä tekee pyöräilystä vähemmän rasittavaa ja antaa mahdollisuuden pidemmillekin pyörälenkeille.