Vuoden Helkama-kauppias

Vuoden Helkama-kauppias on pyöräliike Nippeli Tampereelta: ”Hienoa, että Suomessa on yksi oikea pyörätehdas”

Helkama Velox on valinnut vuoden kauppiaaksi polkupyörien erikoisliike Nippelin. Tampereella palveleva Nippeli tunnetaan pitkän linjan toimijana sekä edelläkävijänä sähköpyörien myynnissä.

Vuoden Helkama-kauppiaan palkinto myönnetään vuosittain kauppiaalle, joka on onnistunut vuoden aikana esimerkillisesti kehittämään liiketoimintaansa ja asiakaskokemusta sekä edistämään pyöräilyä. Tällä kertaa tunnustuksen on saanut tamperelainen polkupyörien erikoisliike Nippeli.

Sähköpyörämyynnin edelläkävijä

Nippeli tunnetaan paikallisesti pitkän linjan toimijana, jonka henkilökunta on teknisesti taidokasta ja ymmärtää aidosti kuluttajien tarpeet. Liike on myös toiminut edelläkävijänä sähköpyörien myynnissä ja luottaa vahvasti Helkaman sähköpyöräosaamiseen.

”On erittäin hienoa, että Suomessa on yksi oikea pyörätehdas. Helkaman henkilökunnan kanssa on ilo tehdä kauppaa ja esimerkiksi kauppiaspäivillä tuntuu aidosti siltä, että olemme kaikki yhtä suurta perhettä. Ja mikä tärkeintä, Helkaman sähköpyörät ovat huippulaadukkaita – sanalla sanoen parhaita”, sanoo Nippelin yrittäjä Kai Mäkelä.

Kattava valikoima ja osaaminen sekä tiivis yhteistyö ovat johtaneet myynnin kasvuun

Helkama valitsi vuoden kauppiaan satojen Helkama-pyöriä myyvien erikoisliikkeiden joukosta. Tunnustus on myönnetty jo vuodesta 1984 lähtien. Nippelin valinnan ratkaisi vakuuttava yhdistelmä teknistä osaamista, asiakaspalvelua, laajaa valikoimaa ja myynnin kasvua.

”Nippeli kuuluu Helkaman valikoitujen pyöräkauppojen e-Bike Expertti -ketjuun, eli teemme tiiviistä ja erittäin sujuvaa yhteistyötä ja heillä on myynnissä laaja mallisto sähköpyöriämme. Lisäksi liike on pyörissämme käytettävän Shimano Steps -teknologian osaaja, eli asiakkaat saavat heiltä itse pyörien lisäksi huollot, päivitykset ja varaosat. Nämä tekijät yhdistettynä hyvään asiakaspalveluun ovat mahdollistaneet Nippelille erittäin positiivisen Helkama-pyörien kokonaismyynnin ja myynnin kehityksen”, toteaa Helkama Veloxin toimitusjohtaja Tero Valtonen.

Nippelin Kai Mäkelä sai haltuunsa kiertopalkinnon, tandempyöräpatsaan, johon yrityksen nimi on kaiverrettu aiemmin palkittujen jatkoksi.

 

Helkama Merida KTM

Tilaa uutiskirje

Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa