e-Bike Expertti

by Helkama

Suomen suurin sähköpyöräketju!

Me tunnemme sähköpyörät! e-Bike Expertti on Helkaman jälleenmyyjistä koostuva Suomen suurin sähköpyöriin erikoistunut myyntiketju. Osaavat asiantuntijamme palvelevat jälleenmyyjäliikkeissämme eri puolilla Suomea. Laajassa valikoimassa on markkinoiden parhaat sähköpyörät. Löydät valikoimasta sähköpyöriä jokaiseen käyttötarkoitukseen. Helkaman kouluttamat sähköpyöräasiantuntijat ovat e-Bike Expertti liikkeissämme sinua varten. He osaavat vastata kaikkiin sähköpyöriä koskeviin kysymyksiin ja tuntevat sähköpyörät pienintä komponenttia myöden. Tutustu valikoimaan nettisivuillamme ja tule jälleenmyyjän luo kokemaan sähköpyörien tyyli ja tekniikka.

4 syytä valita e-Bike Expertti

Laaja valikoima

Autamme sinua valitsemaan suosikkisi laadukkaiden sähköpyörien valikoimasta. Kaikki Helkama pyörät kuuluvat e-Bike Experttien valikoimaan ja myymälöistä löytyykin aina varmasti tietty valikoima sähköpyöriä. e-Bike Expertti Pro-myymälöissä vähintään 18 erilaista Helkama-sähköpyörää.

Vahva osaaminen

e-Bike Expertti neuvoo ja opastaa! Hyödynnä Suomen suurimman sähköpyöräasiantuntijan vahva osaaminen. Helkaman kouluttamat e-Bike Expertit osaavat vastata kaikkiin sähköpyöriä koskeviin kysymyksiin ja tuntevat sähköpyörät pienintä komponenttia myöden. e-Bike Expertin tunnistat tästä logosta.

Koeajot

Tervemenoa koeajolle! e-Bike Expertillä jokainen päivä on koeajopäivä. Kaikki valikoiman sähköpyörät ovat aina koeajettavissa liikkeissämme silloin kun sinulle sopii.

Huolto

Huolehdimme sinusta myös kaupanteon jälkeen! e-Bike Experteiltä saat sähköpyörällesi ammattitaitoiset huoltopalvelut ja ohjelmistojen päivitykset.

Helkama Merida KTM
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa