e-Bike Expertti

by Helkama

Suomen suurin sähköpyöräketju!

e-Bike Expertti on Helkaman jälleenmyyjistä koostuva Suomen suurin sähköpyöriin erikoistunut myyntiketju. Osaavat asiantuntijamme palvelevat jälleenmyyjäliikkeissämme eri puolilla Suomea. Laajassa valikoimassa on markkinoiden parhaat Helkama sähköpyörät. Löydät valikoimasta sähköpyöriä jokaiseen käyttötarkoitukseen. Helkaman kouluttamat sähköpyöräasiantuntijat ovat e-Bike Expertti liikkeissämme sinua varten. He osaavat vastata kaikkiin sähköpyöriä koskeviin kysymyksiin ja tuntevat sähköpyörät pienintä komponenttia myöden. Tutustu sähköpyörä valikoimaan nettisivuillamme ja tule jälleenmyyjän luo kokemaan sähköpyörien tyyli ja tekniikka.

4 syytä valita e-Bike Expertti – tuntee Helkama sähköpyörät!

Laadukas sähköpyörä valikoima e-Bike experteiltä - suomen suurin sähköpyöräketju!

Laaja sähköpyörä valikoima

Autamme sinua valitsemaan suosikkisi laadukkaiden sähköpyörien valikoimasta. Kaikki Helkama pyörät kuuluvat e-Bike Experttien valikoimaan ja myymälöistä löytyykin aina varmasti tietty valikoima sähköpyöriä. e-Bike Expertti Pro-myymälöissä vähintään 18 erilaista Helkama-sähköpyörää.

Suomen suurin sähköpyöräketju e-Bike expertti tuntee Helkama sähköpyörät. Sähköpyörä kuin suomalainen parhaimmillaan.

Vahva osaaminen

Sähköpyörät

e-Bike Expertti neuvoo ja opastaa! Hyödynnä Suomen suurimman sähköpyöräasiantuntijan vahva osaaminen. Helkaman kouluttamat e-Bike Expertit osaavat vastata kaikkiin sähköpyöriä koskeviin kysymyksiin ja tuntevat sähköpyörämme pienintä komponenttia myöden. e-Bike Expertin tunnistat tästä logosta.

Sähköpyörien koeajo Helkama e-Bike Expertillä joka tuntee sähköpyörät.

Koeajot

Sähköpyörät

Tervemenoa koeajolle! e-Bike Expertillä jokainen päivä on koeajopäivä. Kaikki valikoiman pyörät ovat aina koeajettavissa liikkeissämme silloin kun sinulle sopii.

e-Bike Expertti huoltaa sähköpyörät. Sähköpyörä ohjelmistojen päivitykset.

Huolto

Huolehdimme sinusta myös kaupanteon jälkeen! e-Bike Experteiltä saat sähköpyörällesi ammattitaitoiset huoltopalvelut ja sähköpyörä ohjelmistojen päivitykset.

Seuraa meitä

Helkama Merida KTM

Tilaa uutiskirje

Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa