Suomen suurin sähköpyörien asiantuntijaketju!

e-Bike Expertti on Helkaman jälleenmyyjistä koostuva Suomen suurin sähköpyöriin erikoistunut myyntiketju. Osaavat asiantuntijamme palvelevat jälleenmyyjäliikkeissämme eri puolilla Suomea. e-Bike Experteiltä löydät Suomen suurimman Helkama-sähköpyörävalikoiman. Expertit neuvovat ja opastavat, he osaavat vastata kaikkiin sähköpyöriä koskeviin kysymyksiisi. Tutustu sähköpyörä valikoimaan nettisivuillamme ja tule e-Bike Expertin luo kokemaan sähköpyörien tyyli ja tekniikka.

4 syytä valita e-Bike Expertti

Laajin valikoima

Autamme sinua valitsemaan suosikkisi kotimaisten Helkama-sähköpyörien valikoimasta. Kaikki Helkama sähköpyörät kuuluvat e-Bike Experttien valikoimaan ja myymälöistä löytyykin aina varmasti tietty valikoima sähköpyöriä.

Neuvoo ja opastaa

e-Bike Expertti neuvoo ja opastaa! Hyödynnä Suomen suurimman sähköpyöräasiantuntijan vahva osaaminen. Helkaman kouluttamat e-Bike Expertit osaavat vastata kaikkiin sähköpyöriä koskeviin kysymyksiin ja tuntevat sähköpyörämme pienintä komponenttia myöden.

Koeajot

Tervemenoa koeajolle! e-Bike Expertillä jokainen päivä on koeajopäivä. Kaikki valikoiman pyörät ovat aina koeajettavissa e-Bike Experteillä silloin kun sinulle sopii.

Huolto

Huolehdimme sinusta myös kaupanteon jälkeen! e-Bike Experteiltä saat sähköpyörällesi ammattitaitoiset huoltopalvelut ja sähköpyöräohjelmistojen päivitykset.

Helkama Merida KTM

Tilaa uutiskirje

Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa