Uutuudet 2024

Näytetään tulokset 1–16 / 17

HELKAMA ON TUONUT MARKKINOILLE NELJÄ UUTTA SÄHKÖPYÖRÄMALLIA

Helkaman uusissa Carbon H, CX, SE11A ja SEA11AL -malleissa tuorein teknologia yhdistyy tyylikkääseen ja ajattomaan designiin. Ajomukavuutta on paranneltu monipuolisten varusteiden avulla.

Kotimaisten Helkama-sähköpyörien laadukas ja tehokas Shimano-moottori on hiljainen matkakumppani, jonka seurassa kilometrit taittuvat vaivattomasti.

Helkama Carbon H 11v 28” ja Helkama SE11A 11v 28 -sähköpyörät on varusteltu Autoshift-vaihteistoilla. Jälkimmäisestä pyörästä on saatavilla myös matalarunkoinen malli Helkama SE11AL 11v 28”.

Autoshift-vaihteisto vaihtaa vaihteita nimensä mukaisesti automaattisesti. Toiminto varmistaa, että polkeminen on vaivatonta, liikkuipa missä tahansa maastossa. Ennakoiva tunnistinjärjestelmä valitsee oikean vaihteen seuraamalla kadenssia, vääntömomenttia ja nopeutta. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti kevyemmän vaihteen esimerkiksi pysähtyessä ja sopivan vaihteen myös lähdettäessä liikkeelle. Pyöräilijä voi siis luottaa siihen, että sopivin vaihde on käytössä koko matkan ajan.