Helkama CX

Sähköpyörä ympärivuotiseen käyttöön

Uusi, matalarunkoinen Helkama CX 10V 28″ on monipuolinen sähköpyörä, joka soveltuu erinomaisesti työmatkoille, arkeen, kaupunkiajoon sekä maastoon. Pyörän leveiden 27,5-tuumaisten renkaiden ansiosta ajaminen on vakaata monipuolisissa maastoissa aina hiekkateistä polkuihin ja lumeen – näin ajomatkat taittuvat keveästi ympäri vuoden.

Matalan step-through-rungon ansiosta pyörän selkään on helppo nousta. Ajomukavuutta lisää laadukas Suntour XCR32 AIR -etujousitus sekä korkean tason kaupunki- ja työmatkapyöriin suunniteltu kymmenvaihteinen Shimano CUES -vaihteisto. Pyörässä on myös tehokas Shimano EP6 -moottori, pitkäkestoinen akku ja selkeä LCD-värinäyttö.

Varustele vieläkin monikäyttöisemmäksi

Helkama CX on vakiovarusteiltaan hyvin kattava menopeli, mutta varusteltavissa vieläkin monikäyttöisemmäksi pidemmille ajomatkoille. Lisävarusteiksi on mahdollista hankkia muun muassa etuteline, etu- ja takakori sekä takakorin laukku. Kysy lisää lähimmältä Helkama-jälleenmyyjältäsi.

Tutustu CX-malleihin

Helkama Merida KTM

Tilaa uutiskirje

Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa