Vuoden Helkama-kauppias

Vuoden Helkama-kauppias on Suomen Urheilupyörä

Helkama Velox on valinnut vuoden Helkama-kauppiaaksi Suomen Urheilupyörän. Kivijalkakauppaa Tampereella ja Nokialla pyörittävä yritys on toiminut jo vuodesta 1975 ja kauppaa verkossakin jo yli 20-vuoden ajan. Valikoimaan kuuluvat polkupyörät sekä niiden varaosat ja varusteet sekä huollot.

”Meillä on tarjolla todella kattava valikoima pyöriä ja sähköpyöriä eri valmistajilta. Monelle asiakkaalle kotimaisuus on tärkein myyntivaltti ja tähän kysyntään Helkaman mallisto pystyy vastaamaan. Laadukasta kotimaista pyörää on mukava myydä”, toteaa Pasi Pelttari Suomen Urheilupyörästä.

”Pyörien kysyntä on työsuhdepyörien vaikutuksesta siirtynyt enemmän sähköpyöriin. Yhä useampi myymämme Helkama onkin sähköpyörä ja näistä erityisesti fatbiket ja hybridit liikkuvat hyvin”, Pasi jatkaa.

Vuoden Helkama-kauppiaan palkinto myönnetään vuosittain kauppiaalle, joka on onnistunut vuoden aikana esimerkillisesti kehittämään liiketoimintaansa ja asiakaskokemusta sekä edistämään pyöräilyä.

Suomen Urheilupyörä sai haltuunsa kiertopalkinnon, tandempyöräpatsaan, johon yrityksen nimi on kaiverrettu aiemmin palkittujen jatkoksi.

 

Helkama Merida KTM

Tilaa uutiskirje

Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa