#YesHelkama

#yeshelkama! Rakastamme nähdä sosiaalisen median kautta tuotteitamme käytössä oikeassa elämässä, sillä juurikin oikeiden ihmisten vuoksi me pyöriä myös valmistamme. Inspiroidaksemme muita haluamme välillä jakaa näitä kuvia myös omissa kanavissamme. Antamalla luvan valokuvasi käyttöön, voit sinä jakaa Helkaman ja pyöräilyn iloa myös muille.

#yeshelkama

Vastaamalla pyyntöömme hashtagillä #yeshelkama hyväksyt seuraavat ehdot:

Annat Helkama Velox Oy:lle (”Helkama”), ei-yksinomaisen, rojaltivapaan, Helkama-konsernin sisällä alilisensoitavan oikeuden käyttää, kopioida, julkaista, jakaa ja muokata sisältöä, joihin olet vastannut hashtagillä #yeshelkama, kaikkiin Helkaman markkinointitarkoituksiin esimerkiksi verkkosivuilla, uutiskirjeissä ja sosiaalisessa mediassa.

Vapautat Helkaman kaikista valtuuksista maksaa korvausta kuviesi käytöstä kaikkiin yllä mainittuihin tarkoituksiin ja suostut pitämään Helkama Velox Oy:n ja jokaisen Helkaman edustavan henkilön suojattuna kaikista vaatimuksista, väitteistä ja vastuista liittyen kuvien käyttöön.

Vakuutat olevasi yli 18-vuotias, (i) omistat kaikki käyttöoikeudet kuviisi, (ii) sinulla on lupa jokaiselta kuvissa esiintyvältä ihmiseltä käyttöoikeuden siirtämiseen ja, että (iii) Helkaman kuviesi käyttö ei riko minkään kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia, yksityisyyttä tai mitä tahansa lakia.

Koska sisältöä on merkittävä määrä, emme voi luvata käyttävämme sinun sisältöäsi. Saatamme käyttää sisältöäsi mutta meillä ei ole siihen velvollisuutta.

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön, mukaan lukien yleisen tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) mukaisesti henkilöitä esittäviä kuvia voidaan pitää henkilötietoina. Yksityisyys ja tietosuoja on meille Helkama Velox Oy:llä tärkeää ja haluamme olla läpinäkyviä henkilötietojen käyttämisessä. Helkama Velox Oy käsittelee henkilötietoja sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Sopimus tulee voimaan sillä hetkellä kun vastaat pyyntöömme hashtagillä ’#yeshelkama’ ja on voimassa kunnes sopimus on irtisanottu jommankumman osapuolen toimesta. Voit irtisanoa sopimuksen lähettämällä viestin Instagramissa Helkama Velox Oy:lle (@helkamabicycles) ja Helkama Velox Oy lopettaa kuvien käytön kuukauden kuluessa.

Helkama Merida KTM

Tilaa uutiskirje

Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa