Uusi Shimano EP8 – Ride the revolution

Enemmän tehoa & täydellinen hallinta

Sähköpyöräjärjestelmät jatkavat kehittymistään. Seuraava evoluution askel on uusi Shimano EP8!

Kompakti ja tehokas & entistä hiljaisempi

Uuden EP8 moottorin alhainen paino (2,6kg) parantaa ajo-ominaisuuksia. Hiljainen ja häiritsemätön käyntiääni sekä sulava integraatio. Suurempi maavara sallii teknisemmätkin reitit.

Akkumallisto laajentuu, Shimanolta löytyy kapasiteetiltaan entistä suurempia 630 Wh:n akkuja, jotka pidentävät toimintamatkaa entisestään.

Laajan kosketusalueen ansiosta avustuskytkintä on helppo käyttää. Koverat käyttövivut helpottavat vaihtamista avustustilasta toiseen.

Kaikki ajoasetukset ja värikoordinoidut avustustasot näkee 1,6 tuuman LCD-näytöltä yhdellä silmäyksellä. Integroitu näyttö ei valtaa ohjaustankoa ja se sijoittuu turvallisesti ohjaustankoon.

Voit lukea lehden myös tästä

E-TUBE PROJECT -sovelluksen avulla luot langattoman yhteyden älypuhelimeen ja tablettiin, jolla voit räätälöidä ja muokata ajoasi. Helppokäyttöisellä käyttöliittymällä uusin laiteohjelmisto päivitettävissä vaivattomasti ajan tasalle sekä tarkistat helposti virhekoodien syyt ja ratkaisut sovelluksesta. Kaksi valmisprofiilia valmiina muokattavaksi omiin tarpeisiin sopivaksi: vaihteleva maasto – kuten metsätiet ja polut ja vaativa ajo – maksimiavustus hallinnasta tinkimättä. Ajoprofiili on helppo vaihtaa näytöstä, kuten työmatka ja maastoajo. Sovellus tukee iOS- ja Android käyttöjärjestelmiä.

Lataa E-TUBE PROJECT sovellus tästä:

Helkama sähköpyörät & Shimano EP8 moottori

Helkama Merida KTM

Tilaa uutiskirje

Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa