Vuoden KTM-kauppias

KTM pyörien maahantuoja Helkama Velox on valinnut vuoden KTM kauppiaaksi mikkeliläisen Wauhtipyörän

Palkinto on uusi laatuaan ja myönnetään nyt ensimmäisen kerran kauppiaalle, joka on onnistunut esimerkillisesti kehittämään liiketoimintaansa ja asiakaskokemusta sekä edistämään pyöräilyä ja KTM polkupyörä brändiä omalla toiminnallaan. Wauhtipyörä on jo vuodesta 1997 palvellut kivijalkaliike. Täyden palvelun pyörätalosta löytyy osaava ammattitaitoinen henkilökunta sekä huolto-ja korjaamotoiminta.

Kauppias Timo Ruuska on panostanut KTM-merkkiin ja on onnistunut kasvattamaan markkinaosuuttaan alueella merkittävästi.

”Kun pyörätoimitusten viivästyminen kävi selväksi syksyllä 2020 päätimme lähteä etsimään markkinoilta uutta laadukasta merkkiä erityisesti sähköpyöräpuolelle, jotta saisimme tarjolle rittävän määrän pyöriä kesälle 2021. KTM täytti merkkinä vaatimuksemme kun haimme BOSCH tekniikkaa, luotettavaa maahantuoja tahoa (Helkama) ja että pyörien valmistus tapahtuu Euroopassa. Lisäksi KTM on brändinä tunnettu sekä hyvämaineinen ja se oli yksi iso vaikuttava tekijä päätökseemme. KTM pyörien myynti lähtikin käyntiin heti todella hienosti ja käytännössä myimme kaikki pyörät heti kun ne saapuivat meille”, kertoo kauppias Ruuska.

”Vuoden KTM kauppias titteli tuli yllätyksenä koska olemme vasta alkutekijöissä kyseisen merkin kauppiaana, mutta tiesin toki että suuria määriä niitä myytiin niin sähköpyöriä kuin luomuversioita. Titteli on hieno tunnustus vuosien työstä pyöräkaupan alalla. Helkaman kanssa on ollut ilo tehdä yhteistyötä jo 25 vuoden ajan, aivan yrityksemme perustamisesta lähtien. Kaikki on toiminut aina hienosti koko Helkaman väen kanssa ja heidän toimittamat tuotteet ovat olleet aina laadukkaita”, Ruuska kehuu.

Vuoden KTM kauppias diplomin Wauhtipyörälle luovuttivat Helkamalta myyntipäällikkö Harri Halme ja aluemyyntipäällikkö Jukka Heinikainen (kuvassa.)

Helkama Merida KTM

Tilaa uutiskirje

Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa