Tervetuloa meille päivä oli menestys!

Avoimien ovien päivä Helkamalla Hangossa oli menestys!

Helkama Velox ja Helkama Bica toivottivat kaikki tervetulleeksi vierailulle tehtailleen Hankoon viime viikolla, osana Suomalaisen Työn Liiton järjestämää Tervetuloa meille -viikkoa. Kävijämäärä yllätti meidät erittäin positiivisesti ja oli upea nähdä ihmisten kiinnostus toimintaamme kohtaan. Päivän aikana oli mahdollisuus tutustua pyörien ja kaapeleiden valmistukseen, koeajaa sähköpyöriä sekä tutustua tehtaanmuseoon johon yleisöllä ei tavallisesti ole pääsyä.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Suuri kiitos jokaiselle kävijälle ja muillekin mielenkiinnosta!
Helkama Merida KTM

Tilaa uutiskirje

Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa