Helkama X Järvisydän

Helkaman efat sähköpyörät Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämessä!

 

Helkaman valmistamat upouudet sähköfätit nyt vuokrattavissa Rantasalmella sijaitsevan Järvisydämen Safari-talon vuokrauspisteeltä. Yhteistyössä suunnitellut, loisteliaan tyylikkäät punaiset efatbiket on valmistettu Helkaman Hangon tehtaalla ja brändätty Järvisydämen väreihin. Olemme ylpeitä saadessamme kotimaisena toimijana ja yrityksenä toimittaa pyörät Järvisydämen upeisiin maisemiin matkailijoiden ja lomailijoiden saataville.

Järvisydämestä löydät elämyslomat ympäri vuoden majoituksineen, syöminkeineen, saunoineen ja luonto-ohjelmineen. Elämyshotellin lisäksi tarjolla on myös majoitusta tasokkaissa huviloissa, Maisemasviiteissä ja Houseboatissa sekä rentoutumista uudessa Järvikylpylässä. Järvisydämen juuret sijoittuvat vuoteen 1658 saakka, joten tarinaa riittää kerrottavaksi vieraille yllin kyllin.

Helkama Merida KTM

Tilaa uutiskirje

Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa