Kehoitus etuhaarukan tarkistuttamisesta

Kehoitus Helkama Fatbike – mallien FE8, FE10, FE584, eForce ja F584 etuhaarukan tarkistuttamisesta

Tietoomme on tullut tapaus, jossa Helkama eForce fatbike:n etuhaarukka on pettänyt ajossa. Tästä syystä alumiinisella etuhaarukalla varustettuja Helkama fatbike- ja sähköfatbike -malleja tulee tarkistaa mahdollisten etuhaarukan murtumien varalta. Suosittelemme tarkistamaan seuraavien pyörämallien etuhaarukka huolellisesti mahdollisten alkavien murtumien takia. Myös rasituskohtien maalilohkeamat tulee tarkistaa.

Helkama pyörämallit, jotka tulee tarkistaa ovat:

  • FE8
  • FE10
  • FE584
  • eForce
  • F584

Jos epäilee alkavaa murtumaa, on pyörä välittömästi toimitettava lähimmälle Helkama jälleenmyyjälle tarkistettavaksi. Muistutamme myös Helkama käyttöoppaassa mainitusta säännöllisestä pyörän ajokunnon tarkistuksesta ja kiinnittämään huomiota oikeanlaiseen ajotapaan.

Helkama Merida KTM

Tilaa uutiskirje

Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa