Helkama Carbon H

Hiilikuiturunkoinen sähköpyörä vaativaan ajoon

Helkama Carbon H 11v 28″ on hiilikuiturunkoinen sähköpyörä, joka on suunniteltu työmatkoille ja vapaa-ajan pyörälenkeille. Mallissa on hyödynnetty huippulaadukkaita komponentteja ja alan uusinta teknologiaa, mikä takaa erinomaisen ajokokemuksen erilaisissa maastoissa ja pitkillä matkoilla.

Pyörä on varustettu 11-vaihteisella Shimano Autoshift -vaihteistolla. Ajomukavuutta lisää FOX AWL 100 mm -etujousitus sekä hiljainen Shimano EP6 -moottori, jossa on 85 Nm:n vääntö.


Hiilikuiturunkoinen sähköpyörä jossa Shimano Autoshift.

Shimano Autoshift – keskity olennaiseen!

Uudella Shimano Autoshift-tekniikalla voit nauttia vapaudesta liikkua kaupungilla varmana siitä, että valittuna on aina oikea vaihde.

Kuinka se toimii?


Shimanon moderni sähköavustusjärjestelmä

Hiilikuiturunkoinen sähköpyörä on suunniteltu vaativaan ajoon niin vapaa-ajalle kuin työmatka-ajoon.

Shimanon uudella 2nd Gen EP6 -sähköavustusjärjestelmällä varustettu hybridipyörä tarjoaa huiman 85 Nm:n väännön, jonka voimin polkaiset jyrkemmätkin mäet vaivattomasti. Moottorin reagointi kuskin poljinkammilta tuleviin käskyihin on luotettavaa ja täsmällistä. Shimanon moottori on lisäksi hiljainen — aina sen olemassa oloa ei edes huomaa. Runkoon integroitu suuremman kapasiteetin Shimano BT-E8036 630 Wh:n akku riittää pidemmillekin pyörälenkeille.

Tutustu

Helkama Merida KTM

Tilaa uutiskirje

Kuule uutuuksista, tapahtumista ja parhaista pyöräilyvinkeistä ensimmäisenä!

Valitse näytettävät kentät
  • Kuva
  • Hinta
  • Tekniset tiedot
Klikkaa vertailun ulkopuolella jos haluat piilottaa vertailun
Vertaa